Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

ORAR

Semestrul 1, an universitar 2025-2026




Print - Afisaza tabelul in fereasta noua Legendă săli
An_II
Zi Ora ACSA_2/1
Luni08:00-09:30 
09:40-11:10 
11:20-12:50 
13:00-14:30 
14:40-16:10 
16:20-17:50
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria laptelui
TIȚA Mihaela Adriana
B200
18:00-19:30
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria laptelui
CONSTANTINESCU Maria Adelina
B405
bara  
19:40-21:10 
Marti08:00-09:30 
09:40-11:10 
11:20-12:50 
13:00-14:30 
14:40-16:10 
16:20-17:50
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase
MIRONESCU Monica
B404
18:00-19:30
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase
MIRONESCU Monica
B404
bara Pr. Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109
19:40-21:10 
Miercuri08:00-09:30 
09:40-11:10 
11:20-12:50 
13:00-14:30 
14:40-16:10 
16:20-17:50
C Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109
18:00-19:30
Sem Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109
19:40-21:10 
Joi08:00-09:30 
09:40-11:10 
11:20-12:50 
13:00-14:30 
14:40-16:10 
16:20-17:50
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului
TIȚA Ovidiu
B200
18:00-19:30
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului
CONSTANTINESCU Maria Adelina
B405
bara  
19:40-21:10 
Vineri08:00-09:30 
09:40-11:10 
11:20-12:50 
13:00-14:30 
14:40-16:10 
16:20-17:50 
18:00-19:30 
19:40-21:10