An_II
Zi | Ora | ACSA_2/1 |
Luni | 8:00-9:30 | |
9:40-11:10 | |
11:20-12:50 | |
13:00-14:30 | |
14:40-16:10 | |
16:20-17:50 |
|
18:00-19:30 |
|
19:40-21:10 | |
Marti | 8:00-9:30 | |
9:40-11:10 | |
11:20-12:50 | |
13:00-14:30 | |
14:40-16:10 | |
16:20-17:50 |
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase
MIRONESCU Monica
B404
|
|
18:00-19:30 |
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase
MIRONESCU Monica
B404 |
|
Pr. Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109 |
|
19:40-21:10 | |
Miercuri | 8:00-9:30 | |
9:40-11:10 | |
11:20-12:50 | |
13:00-14:30 | |
14:40-16:10 | |
16:20-17:50 |
C Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109
|
|
18:00-19:30 |
Sem Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109
|
|
19:40-21:10 | |
Joi | 8:00-9:30 | |
9:40-11:10 | |
11:20-12:50 | |
13:00-14:30 | |
14:40-16:10 | |
16:20-17:50 |
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului
TIȚA Ovidiu
B200
|
|
18:00-19:30 |
|
19:40-21:10 | |
Vineri | 8:00-9:30 | |
9:40-11:10 | |
11:20-12:50 | |
13:00-14:30 | |
14:40-16:10 | |
16:20-17:50 | |
18:00-19:30 | |
19:40-21:10 | |