An_II
| Zi | Ora | ACSA_2/1 |
| Luni | 08:00-09:30 | |
| 09:40-11:10 | |
| 11:20-12:50 | |
| 13:00-14:30 | |
| 14:40-16:10 | |
| 16:20-17:50 |
|
| 18:00-19:30 |
|
| 19:40-21:10 | |
| Marti | 08:00-09:30 | |
| 09:40-11:10 | |
| 11:20-12:50 | |
| 13:00-14:30 | |
| 14:40-16:10 | |
| 16:20-17:50 |
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase
MIRONESCU Monica
B404
|
|
| 18:00-19:30 |
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase
MIRONESCU Monica
B404 |
|
Pr. Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109 |
|
| 19:40-21:10 | |
| Miercuri | 08:00-09:30 | |
| 09:40-11:10 | |
| 11:20-12:50 | |
| 13:00-14:30 | |
| 14:40-16:10 | |
| 16:20-17:50 |
C Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109
|
|
| 18:00-19:30 |
Sem Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2
TULBURE Anca
B109
|
|
| 19:40-21:10 | |
| Joi | 08:00-09:30 | |
| 09:40-11:10 | |
| 11:20-12:50 | |
| 13:00-14:30 | |
| 14:40-16:10 | |
| 16:20-17:50 |
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului
TIȚA Ovidiu
B200
|
|
| 18:00-19:30 |
|
| 19:40-21:10 | |
| Vineri | 08:00-09:30 | |
| 09:40-11:10 | |
| 11:20-12:50 | |
| 13:00-14:30 | |
| 14:40-16:10 | |
| 16:20-17:50 | |
| 18:00-19:30 | |
| 19:40-21:10 | |