Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

ORAR

Semestrul 1, an universitar 2025-2026




Print
B407
OraLuniMartiMiercuriJoiVineri
08:00-09:30   
L Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
IMAPA_3
bara L Controlul calității produselor de origine vegetală 2
OGNEAN Mihai
CEPA_3
  
09:40-11:10
L Tehnologia malțului și a berii
PĂCALĂ Mariana Liliana
IPA_3
bara L Tehnologii generale în industria alimentară 2
PĂCALĂ Mariana Liliana
CEPA_3
  bara L Tehnologia produselor zaharoase 1
MIRONESCU Monica
IPA_4
L Tehnici culinare şi produse de patiserie
OGNEAN Mihai
IMAPA_3
 
11:20-12:50
L Tehnologia panificației
OGNEAN Mihai
IPA_4
bara Sem Politici și strategii globale de securitate alimentară
CONSTANTINESCU Maria Adelina
IPA_2
L Merceologia produselor alimentare
PĂCALĂ Mariana Liliana
CEPA_3
bara L Merceologie agroalimentară
PĂCALĂ Mariana Liliana
IMAPA_2
 
13:00-14:30
C Tehnologii generale în industria alimentară 2
PĂCALĂ Mariana Liliana
CEPA_3
C Tehnologia panificației
OGNEAN Mihai
IPA_4
L Tehnologia panificației
OGNEAN Mihai
IPA_4
bara  
  
14:40-16:10      
16:20-17:50
  bara L Proiectarea și conducerea proceselor tehnologice în industria fermentativă
PĂCALĂ Mariana Liliana
MPMAlim_1
    
18:00-19:30  
C Metode și tehnici de cercetare științifică
MIRONESCU Ion Dan
ACSA_1
bara Sem Metode și tehnici de cercetare științifică
MIRONESCU Ion Dan
ACSA_1
//
bara Sem Metode și tehnici de cercetare științifică
MIRONESCU Ion Dan
MPMAlim_1
C Metode și tehnici de cercetare științifică
MIRONESCU Ion Dan
MPMAlim_1
bara
L Proiectarea și conducerea proceselor tehnologice în industria panificației
OGNEAN Mihai
MPMAlim_2
bara  
  
19:40-21:10