Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

ORAR

Semestrul 1, an universitar 2025-2026




Print
B405
OraLuniMartiMiercuriJoiVineri
08:00-09:30  
C Tehnici culinare şi produse de patiserie
OGNEAN Mihai
IMAPA_3
bara L Tehnologia şi valorificarea produselor de origine animală 1
TIȚA Mihaela Adriana
IPA_3
  bara C Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
IMAPA_3
L Tehnologia şi valorificarea produselor de origine animală 1
DRĂGHICI Olga
IMAPA_3
 
09:40-11:10
L Expertiză și siguranță alimentară
CONSTANTINESCU Maria Adelina
CEPA_4
bara L Tehnologia prelucrării legumelor și fructelor 1
IANCU Maria Lidia
IPA_3
L Tehnologia vinului, oțetului și băuturilor distilate 1
CONSTANTINESCU Maria Adelina
IPA_4
bara  
L Autentificare și falsificarea alimentelor
TIȚA Ovidiu
CEPA_3
bara  
L Principii și metode de conservare a produselor alimentare
DRĂGHICI Olga
CEPA_2
 
11:20-12:50
  bara L Tehnologia în industria cărnii 1
DRĂGHICI Olga
IPA_4
C Tehnologia în industria cărnii 1
DRĂGHICI Olga
IPA_4
 
13:00-14:30     
14:40-16:10      
16:20-17:50   
C Proiectarea și conducerea proceselor tehnologice în industria panificației
OGNEAN Mihai
MPMAlim_2
  
18:00-19:30
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria laptelui
CONSTANTINESCU Maria Adelina
ACSA_2/1
bara L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria laptelui
CONSTANTINESCU Maria Adelina
ACSA_2/2
  
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului
CONSTANTINESCU Maria Adelina
ACSA_2/1
bara L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului
CONSTANTINESCU Maria Adelina
ACSA_2/2
 
19:40-21:10