Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

ORAR

Semestrul 1, an universitar 2024-2025




Print
B405
OraLuniMartiMiercuriJoiVineri
8:00-9:30  
C Tehnici culinare şi produse de patiserie
OGNEAN Mihai
IMAPA_3
bara L Tehnologii în industria laptelui 1
TIȚA Mihaela Adriana
IPA_3
C Tehnologia în industria cărnii 1
DRĂGHICI Olga
IPA_4
L Tehnologia şi valorificarea produselor de origine animală 1
DRĂGHICI Olga
IMAPA_3
 
9:40-11:10
L Expertiză și siguranță alimentară
CONSTANTINESCU Maria Adelina
CEPA_4
bara  
L Tehnologia vinului, oțetului și băuturilor distilate 1
CONSTANTINESCU Maria Adelina
IPA_4
bara  
L Autentificare și falsificarea alimentelor
TIȚA Ovidiu
CEPA_3
bara  
Sem Principii și metode de conservare a produselor alimentare
DRĂGHICI Olga
CEPA_2
 
11:20-12:50
  bara C Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
IMAPA_3
  
13:00-14:30      
14:40-16:10
  bara L Tehnologia în industria cărnii 1
DRĂGHICI Olga
IPA_4
    
16:20-17:50  
C Proiectarea și conducerea proceselor tehnologice în industria panificației
OGNEAN Mihai
MPMAlim_2
  
18:00-19:30
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria laptelui
CONSTANTINESCU Maria Adelina
ACSA_2
bara  
  
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului
CONSTANTINESCU Maria Adelina
ACSA_2
bara  
 
19:40-21:10