ACSA_2/1
Ora | Luni | Marti | Miercuri | Joi | Vineri |
---|
8:00-9:30 |
| | | | |
9:40-11:10 |
| | | | |
11:20-12:50 |
| | | | |
13:00-14:30 |
| | | | |
14:40-16:10 |
| | | | |
16:20-17:50 |
|
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase MIRONESCU Monica B404
|
|
C Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2 TULBURE Anca B109
|
|
C Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria vinului TIȚA Ovidiu B200
|
| |
18:00-19:30 |
|
L Asigurarea calității și siguranței alimentelor în industria zahărului, amidonului și a produselor zaharoase MIRONESCU Monica B404
|
| Pr. Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2 TULBURE Anca B109 | |
Sem Sisteme de managementul calității și siguranței alimentelor - partea 2 TULBURE Anca B109
|
| | |
19:40-21:10 |
| | | | |