Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

ORAR

Semestrul 1, an universitar 2024-2025




Print
IMAPA_3/1
OraLuniMartiMiercuriJoiVineri
8:00-9:30
C Principii și metode de conservare a produselor alimentare
DRĂGHICI Olga
B402
C Tehnici culinare şi produse de patiserie
OGNEAN Mihai
B405
bara C Tehnologii generale vegetale
IANCU Maria Lidia
B404
C Managementul producţiei
IAGĂRU Romulus
B102
L Tehnologia şi valorificarea produselor de origine animală 1
DRĂGHICI Olga
B405
 
9:40-11:10
L Tehnologia şi valorificarea produselor de origine animală 1
DRĂGHICI Olga
B202
bara Sem Principii și metode de conservare a produselor alimentare
DRĂGHICI Olga
B202
L Tehnologii generale vegetale
IANCU Maria Lidia
B404
L Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
B407
bara Pr. Managementul producţiei
IAGĂRU Pompilica
B102
L Tehnici culinare şi produse de patiserie
OGNEAN Mihai
B407
 
11:20-12:50   
L Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
B407
bara C Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
B405
  
13:00-14:30      
14:40-16:10      
16:20-17:50  
C Finanţare şi creditare
JEFLEA Călin
B200
C Contabilitate
JEFLEA Călin
B200
  
18:00-19:30  
  bara Sem Finanţare şi creditare
JEFLEA Călin
B200
Sem Contabilitate
JEFLEA Călin
B200
bara  
  
19:40-21:10