Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

ORAR

Semestrul 1, an universitar 2025-2026




Print
IMAPA_3/1
OraLuniMartiMiercuriJoiVineri
08:00-09:30
C Principii și metode de conservare a produselor alimentare
DRĂGHICI Olga
B101
C Tehnici culinare şi produse de patiserie
OGNEAN Mihai
B405
bara C Tehnologii generale vegetale
IANCU Maria Lidia
B404
L Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
B407
bara C Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
B405
L Tehnologia şi valorificarea produselor de origine animală 1
DRĂGHICI Olga
B405
 
09:40-11:10
C Tehnologia şi valorificarea produselor de origine animală 1
DRĂGHICI Olga
B202
bara Sem Principii și metode de conservare a produselor alimentare
DRĂGHICI Olga
B202
L Tehnologii generale vegetale
IANCU Maria Lidia
B404
L Tehnologia şi valorificarea băuturilor 1
PĂCALĂ Mariana Liliana
B407
bara Sem Managementul producţiei
BARBU Ion
B301
L Tehnici culinare şi produse de patiserie
OGNEAN Mihai
B407
 
11:20-12:50  
C Managementul producţiei
IAGĂRU Romulus
B102
   
13:00-14:30      
14:40-16:10      
16:20-17:50  
C Finanţare şi creditare
JEFLEA Călin
B200
C Contabilitate
JEFLEA Călin
B200
  
18:00-19:30  
  bara Sem Finanţare şi creditare
JEFLEA Călin
B200
Sem Contabilitate
JEFLEA Călin
B200
bara  
  
19:40-21:10